No U-Turn

Director/a: Ike Nnaebue

País: Nigèria

Any: 2022

Gènere: Documental

Duració: 92'

Audio: VOSC

Estrena

Sala: CaixaForum

Projeccions:

de

maig

Participa

Sinopsis

El reconegut director de ficció de Nollywood, Ike Nnabue, s'embarca en el seu primer experiment documental en un viatge de redescoberta. Nnabue, avui realitzador, refà els passos que va prendre fa 20 anys, quan va voler iniciar la ruta per fugir a Europa. La pel·lícula es un trajecte per Àfrica de l'oest, una aproximació a les ambicions, les esperances i les perspectives. I evidentment, i a través del seu coratge artístic, un homenatge a la riquesa de narratives. <br /> La pel·lícula, que Wallay! estrena a l'estat espanyol, ha sigut mulipremiada i ha rebut la Menció Especial del Premi Documental de la Berlinale.

El reconegut director de ficció de Nollywood, Ike Nnabue, s'embarca en el seu primer experiment documental en un viatge de redescoberta. Nnabue, avui realitzador, refà els passos que va prendre fa 20 anys, quan va voler iniciar la ruta per fugir a Europa. La pel·lícula es un trajecte per Àfrica de l'oest, una aproximació a les ambicions, les esperances i les perspectives. I evidentment, i a través del seu coratge artístic, un homenatge a la riquesa de narratives.
La pel·lícula, que Wallay! estrena a l'estat espanyol, ha sigut mulipremiada i ha rebut la Menció Especial del Premi Documental de la Berlinale.