The Gravedigger’s Wife

Director/a: Khadar Ahmed

País: Somalia

Any: 2021

Gènere: Drama

Duració: 82'

Audio: VOSC

Estrena

Sala: Filmoteca de Catalunya | Sala Laya

Projeccions:

19:30

19 de

maig

19:30

21 de

maig

Participa

Sinopsis

En Guled és un enterrador de Somalia, que es guanya la vida esperant als difunts a la porta de l’hospital. Quan la seva dona cau greument malalta, arrenca una odissea per poder cobrir la operació. Una historia d’amor que obre les portes de la desconeguda societat somali.<br /> <br /> La pel·lícula s’estrena a la setmana de la crítica de Cannes i guanya el Corser d’Or del festival més prestigiós del continent africà, FESPACO. <br />

En Guled és un enterrador de Somalia, que es guanya la vida esperant als difunts a la porta de l’hospital. Quan la seva dona cau greument malalta, arrenca una odissea per poder cobrir la operació. Una historia d’amor que obre les portes de la desconeguda societat somali.

La pel·lícula s’estrena a la setmana de la crítica de Cannes i guanya el Corser d’Or del festival més prestigiós del continent africà, FESPACO.

Aquest drama poètic, dirigit per un jove talent somali, és una inèdita finestra a un país tan desconegut com Somalia. És el primer llargmetratge d’aquest país que es presenta al món, s’estrena a la setmana de la crítica de Cannes i guanya el Corser d’Or del festival més prestigiós del continent africà, FESPACO.